Naturalnie pobudzająca BIO Matcha Funkcjonalna - 260 g

Mieszanki funkcjonalne

Naturalnie pobudzająca BIO Matcha Funkcjonalna - 260 g

Ożyw swój poranek lub dodaj sobie naturalnej energii w ciągu dnia z naszą nową funkcjonalną mieszanką, która łączy w sobie tradycję japońskiej herbaty z siłą grzybów adaptogennych. Nasza nowa mieszanka funkcjonalna, to unikalne połączenie BIO matchy, inuliny, ekstraktów z Soplówki jeżowatej (Lion’s Mane) i Cordycepsu, a także aceroli bogatej w witaminę C. Razem tworzą harmonijny napój, który wspiera jasność umysłu, dodaje energii i wzmacnia odporność – w pełni naturalnie. W opakowaniu masz 20 porcji pysznej Matchy, a każda z nich zawiera aż 2 kapsułki ekstraktu z Soplówki jeżowatej oraz 1 kapsułkę ekstraktu z Cordycepsu

140,00 zł

260 G W SŁOICZKU

OPTYMALNE 30% POLISACHARYDÓW

W FORMIE PROSZKU

PRZEBADANE W LABORATORIUM

BEZ CUKRU

SUROWIEC BIO


Dlaczego warto sięgnąć po naszą Matchę z ekstraktami z grzybów?


BIO Matcha – naturalna energia i koncentracja


Matcha to sproszkowana zielona herbata z Japonii, znana ze swoich właściwości pobudzających i antyoksydacyjnych. W przeciwieństwie do kawy, zapewnia długotrwałą koncentrację i skupienie bez efektu nagłego spadku energii. Zawiera L-teaninę, która wspomaga funkcje poznawcze i wprowadza stan czujnego relaksu.

Soplówka jeżowata (Hericium erinaceus) – pamięć i układ nerwowy


To grzyb adaptogenny o wyjątkowych właściwościach neuroregeneracyjnych. Wspiera układ nerwowy i może stymulować produkcję NGF – czynnika wzrostu nerwów. Regularne stosowanie Soplówki pomaga w poprawie koncentracji, pamięci i redukcji stresu. W porcji znajduje się aż 1000 mg ekstraktu standaryzowanego na 30% polisacharydów.

Cordyceps (Maczużnik chiński) – naturalna ładowarka energii


Cordyceps to grzyb, który wspiera układ oddechowy, poprawia natlenienie komórek i zwiększa wytrzymałość organizmu. Ceniony jest przez osoby aktywne fizycznie i umysłowo, ponieważ dodaje energii i poprawia samopoczucie. W porcji znajduje się 500 mg ekstraktu standaryzowanego na 30% polisacharydów.

BIO Acerola – naturalna witamina C


Acerola to bogate źródło witaminy C, które wspiera układ odpornościowy i pomaga zmniejszyć uczucie zmęczenia. W połączeniu z adaptogenami tworzy silne wsparcie dla organizmu w okresach wzmożonego wysiłku.

Dlaczego połączyliśmy akurat te składniki?

Matcha z ekstraktami z grzybów funkcjonalnych to doskonałe połączenie delikatnego pobudzenia i dobroczynnych korzyści grzybów. BIO matcha dodaje energii i wspiera skupienie, Soplówka jeżowata wzmacnia układ nerwowy i funkcje poznawcze, a Cordyceps działa jak naturalna ładowarka energii. Razem tworzą harmonijną kompozycję, która nie tylko pobudza, ale też wspiera Twój organizm – bez uczucia rozdrażnienia.

Najważniejsze cechy naszej BIO Matchy:

- BIO matcha z certyfikowanych upraw – źródło naturalnej energii i antyoksydantów.
- 260g – wystarcza na 20 porcji zdrowej, zielonej mocy.
- W jednej porcji znajdziesz aż 1000 mg ekstraktu z Soplówki i 500 mg ekstraktu z Cordycepsu – to tak, jakbyś przyjmował dwie kapsułki Soplówki i jedną Cordycepsu dziennie, ale w formie pysznego napoju.
- Grzyby standaryzowane na 30% polisacharydów – dla maksymalnej skuteczności i przyswajalności.
- Naturalne wsparcie koncentracji, energii i odporności – idealne połączenie dla umysłu i ciała.
- Świeży smak z nutą pomarańczy – pobudzająco, lekko i przyjemnie!

Dodaj swojej codzienności jasności i skupienia dzięki naturze!
 BIO Matcha Funkcjonalna – energia, która nie przeciąża.


BIO Matcha - kiedy stosować


Sięgnij po naszą BIO Matchę Funkcjonalną, gdy:

- potrzebujesz naturalnego pobudzenia i energii bez efektu „kofeinowego zjazdu”
- chcesz poprawić koncentrację, pamięć i jasność umysłu podczas pracy lub nauki
- pragniesz wspierać swój układ nerwowy i zachować równowagę emocjonalną
- szukasz sposobu na większą wytrzymałość i regenerację – fizyczną i psychiczną
- zależy Ci na wspieraniu odporności i redukcji stresu oksydacyjnego
- wybierasz produkty ekologiczne i funkcjonalne, które realnie wspierają Twoje zdrowie na co dzień

Optymalne 30% stężenie polisacharydów jest doskonale przyswajane przez organizm. To stężenie pozwala równocześnie na wykorzystanie pozostałych pozytywnych właściwości danego grzyba takich jak witaminy i minerały.
Dokładnie badamy nasz surowiec w niezależnym laboratorium AgroLab i systematycznie sprawdzamy naszych stałych dostawców. Z przyjemnością dzielimy się tobą wszystkimi dokumentami i certyfikatami.
Jeśli suplement ma pomagać, to musi być najwyższej jakości. Dlatego zdecydowaliśmy się wykorzystywać do produkcji wyłącznie surowce BIO. Nasze suplementy uzyskały jeden z najbardziej rygorystycznych i najbardziej znaczących certyfikatów ekologicznych - Euroliść.

Składniki


Składniki: bio inulina, 25% bio matcha, 7,7% bio ekstrakt z Soplówki jeżowatej (Hericium erinaceus) oraz 3,9% bio ekstrakt z Cordyceps sinensis (Maczużnik chiński), bio acerola (17% wit. C), naturalny aromat pomarańczowy. *Grzyby standaryzowane na 30% polisacharydów


Zalecana dzienna porcja


Sposób przygotowania: wsyp do kubka 3 pełne łyżeczki matchy (13 g) i zalej gorącą wodą (70°C), mlekiem lub napojem roślinnym (200 ml). Dla gładkiej konsystencji polecamy użyć spieniacza lub miotełki.


Z jakimi innymi grzybami w proszku warto łączyć Matchę


Co myślisz o tym suplemencie?

Twoje zdanie jest dla nas cenne. Dodaj pierwszą opinię!